Oldalak

2010. augusztus 29., vasárnap

Recycle your energy

Na mi az? Ez kérem szépen egy ugrálókötél. Gondoltad volna?
E-rope a becsületes neve. Nem egyszerű ugrálókötél ám. Mindkét fogójába két-két AA-s újratölthető elemet lehet tenni, s amíg te tornázol, azok szépen töltődnek. 20 perc ugrálás, s az elemek full-on vannak. Ezt egy kijelzőn lehet követni. Ahogy a képen láthatod, pirosan világít, ha az elemek lemerültek, kéken amikor készen van, s pink a köztes állapot. 
Számlálja az ugrásaidat. s azon kívül, hogy töltődnek az elemek, még zseblámpaként is funkcionál.
Sokan szkeptikusak, nem hiszik el, hogy 20 perc elég lenne a feltöltéséhez, illetve ez is egy olyan termék, amelyik műanyagból, ill. szilikonból készül, de ha azt vesszük, hogy egy kis mozgással te is fel tudod tölteni a magnódba - hol élek, - CD-lejátszóba, stb. az elemeket, s nem kell áramra csatolni, már kész nyereség. Ha meg már elemet használsz, az legalább újratölthető legyen.

A következő lépés az legyen, hogy a hörcsögök futókerekére is szereljünk valamit, tudván hogy ezek a mozgékony állatkák egy éjjel több kilométert is lefutnak. 

Forrás: http://www.yankodesign.com/2010/06/18/skip-to-more-power/

4 megjegyzés:

  1. Szia, bocsi, nem vettem észre, hogy valaki megjegyzést írt. :( Az az igazság, hogy felfedeztem már magyar oldalon, de aztán mivel nem mentettem el magamnak, elvesztettem. Úgyhogy keresem, aztán felrakom.

    VálaszTörlés
  2. Ilyent hol lehet venni,és mennyibe kerül körübelül?

    VálaszTörlés